Diverse din sanatate naturista

octombrie 11, 2010 at 19:26

Tratamente naturiste cu aloe vera

Planta de aloe vera se recomanda in tratarea următoarelor afecţiuni: ulcer, gripa, anghina, migrene, mastidiţie, astmă, scleroza, reumatism, astenie nervoasa, alcoolism.

1,5kg de planta in vârsta de peste 3 ani, se trece prin maşina de tocat sau se mixează. Înainte de folosire planta nu se uda vreme de 5 zile . Se adaugă 2,5kg de mire de albine de mai, 3,5 litri vin roşu de 14 – 18 grade.

Ingredientele se pun întru-n borcan la loc întunecos si se ţin vreme de 5 zile. In primele 7 zile se ia cate o linguriţă  de 3 ori pe zi cu doua ore înainte de masă. După aceea se ia cate o lingura, de 3 ori pe zi cu o ora înainte de masă.

Durata minima trebuie sa fie de 3 săptămâni sau o luna.   In primele 3 zile de tratament pofta de mâncare se amplifică.

In timpul tratamentului se recomanda a se consuma mai multe fructe si supe şi să se excludă din alimentaţie ouăle si laptele . 

 

2 Comments

  1. Pingback: « Tratamente naturiste cu hrean pentru anemie | Portal Naturist

  2. Alin Micurescu says:

    Cultivam si comercializam Aloe Barbadensis Miller si Aloe Arborescence,din stadiul de puiet si pana la planta matura Premium,preturiile variind in functie de specie,varsta,inaltime, intre 10 euro-70 euro.Planta este crescuta atent intro zona de campie izolata de agenti chimici cum ar fii ingrasaminte,pesticide,ierbicide si altele.Folosim pentru fertilizarea solului doar gunoi de grajd in cantitate mica,apa de fantana proprie crescand sub lumina soarelui si ploaie naturala.Toate etapele de creste sunt atent monitorizate! 0721458250

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*


*