Diverse din sanatate naturista

noiembrie 24, 2010 at 14:07

Tratamente naturiste cu grau incoltit

Graul incoltit ajuta in vindecarea durerilor de cap, bronsitelor, tromboflebitelor, boli ale sangelui, boli ale stomacului, boli intestinale, boli ginecologice, boli de ochi, boli de rinichi si cancer

Graul incoltit are capacitatea de a stimula extrem de puternic activitatea organismului. Dupa o saptamana sau doua de tratament cu grau incoltit, in multe boli se va constata o vizibila imbunatatire a starii fizice si o ameliorare a bolii.

Mod de folosire : 100 gr boabe de grau sanatoase se spala cu apa rece, apoi, boabele se pun intr-un vas de sticla sau ceramica si se lasa acoperite cu apa. Vasul se pune la loc cald si se acopera cu o foaie de hartie. Dupa 24 de ore, graul incolteste (ies coltisori verzi de 1 mm) si poate fi dat prin masina de tocat carne sau prin rasnita de cafea. Se amesteca cu lapte fiert in proportie de 1/1. La acest terci, se adauga si miere de albine, dupa gust. Avand in vedere aportul caloric al graului, renuntati la paine si la alte produse de panificatie. Cantitatea de grau se imparte in trei portii pe zi. La fiecare 24 de ore trebuie pus alt grau la incoltit. Cura dureaza o luna.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*


*