Tradiții de balneoterapie de pe tot globul

Oamenii își scufundă corpul în apă fierbinte din diferite motive, inclusiv relaxarea și credința că aceste ape au beneficii vindecătoare. Balneoterapia este mai mult o cultură; diferă de la loc la loc, la fel ca cu mâncarea și costumul. Obiceiurile din jurul acestui act sunt diferite pe aproape fiecare continent. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre tradițiile din diferite destinații renumite pentru balneoterapia lor, inclusiv SUA, Europa, Turcia, Japonia și Taiwan.

Tradiții de balneoterapie de pe tot globul

Balneoterapia are o istorie lungă pe tot globul. Oamenii își scufundă corpul în apă fierbinte din diferite motive, inclusiv relaxarea și credința că aceste ape au beneficii vindecătoare. Balneoterapia este mai mult o cultură; diferă de la loc la loc, la fel ca cu mâncarea și costumul. Obiceiurile din jurul acestui act sunt diferite pe aproape fiecare continent. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre tradițiile din diferite destinații renumite pentru balneoterapia lor, inclusiv SUA, Europa, Turcia, Japonia și Taiwan.

 

  1. Thermal Springs, Statele Unite ale Americii

Utilizarea apelor geotermale pentru purificare, vindecare și relaxare a început mai întâi cu amerindienii. În SUA astăzi, izvoarele termale comerciale au crescut la aproximativ 200, izvoarele fiind printre cele mai puțin formale izvoare din lume. Va trebui să vă îmbrăcați ținuta obișnuită pentru piscină atunci când participați la majoritatea acestor primăveri. Utilizarea acestor izvoare pentru beneficii de wellness începe în mod semnificativ să câștige popularitate în SUA.

 

  1. Onsen, Japonia

Japonia are un număr bogat de izvoare termale, datorită faptului că se află deasupra Inelului de Foc, o locație comună cu activități vulcanice și cutremure. Cu mulți ani în urmă, călugării budiști foloseau aceste ape pentru ritualuri de purificare, înainte de a descoperi proprietățile vindecătoare ale izvoarelor. Oamenii își aduceau apoi pe cei dragi bolnavi să se înmoaie și să fie vindecați. Până în prezent, japonezii practică scăldat public în număr mare, pentru vindecare și ca modalitate practică de a rămâne curat. Cu toate acestea, înainte de a intra în izvoare, oamenii trebuie să se scalde bine cu apă și săpun. Comunitatea nu permite oricui cu tatuaje să intre în apă, indiferent de cine sunt sau de gravitatea stării lor. Separarea de gen este, de asemenea, respectată și susținută în orice moment.

 

  1. Baie turcească, Turcia

Cunoscută și sub numele de Hammam, baia turcească își are originea în Orientul Mijlociu, în special în perioada Imperiului Otoman. În acest ritual, există o cameră încălzită în care oamenii se relaxează de obicei pentru a induce transpirația. Apoi se vor muta progresiv în camere mai fierbinți înainte de a se spăla în apă rece. Dar pentru hamam, procesul nu va fi complet fără un masaj, pe care îl veți primi (în cele mai multe cazuri) în timp ce sunteți nud. Pentru modestie, genurile sunt de obicei separate, mai ales în hamamurile tradiționale.

 

  1. Kurort, Europa

Cu multe secole în urmă, Imperiul Roman domina Europa și de aici și-a luat naștere Kurort, cultura balneară europeană. Kurort se referă practic la stațiunile termale. Pacienții care suferă de depresie, stres și afecțiuni cronice, cum ar fi reumatismul, sunt adesea recomandați de medicii din toată Europa să se înmoaie în Kurorts pentru a atenua afecțiunea. De obicei, pacienților le ia aproximativ 3 săptămâni consecutive pentru a fi supuși tratamentului și mulți experimentează îmbunătățiri semnificative ale stării și stării lor de bine.

 

  1. Wen Quan, Taiwan

Wen Quan își primește apele termale de la vulcanul activ, Yang Ming Shan. Pentru a te îmbiba în aceste izvoare, însă, necesită costume de baie. Oamenii își pun cu ușurință prosoape deasupra capului pentru a scădea diferența de temperatură dintre apa fierbinte și corpul victimei, prevenind astfel leșinul.

 

Până acum, ați învățat cum este apreciată balneoterapia în diferite locuri din lume. Poate fi o strategie de tratament puternică, mai ales când găsești un izvor mineral – mineralele au beneficii terapeutice pentru sănătatea ta. La Spring Resort & Spa , folosim apă minerală pentru a oferi diferite tratamente spa de clasă mondială pentru a spori eficiența procesului. Vizitați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum puteți beneficia de serviciile noastre.

#MustRead

Articole asemănătoare