Pregătește-te de vară cu ședințe de reflexoterapie pentru slăbit

Ce cunoastem despre reflexoterapie

Reflexoterapia este una dintre cele mai vechi tehnici traditionale de masaj si, chiar si astazi, surprinde in continuare iubitorii de masaj.

Primele dovezi ale tratamentului de reflexotrapie au o vechime de peste 3000 de ani. De-a lungul timpului, a fost rafinat si utilizat ca tehnica medicala pentru tratarea diferitelor boli prin punctele reflexe ale organelor interne si ca metoda de relaxare.

Stiinta reflexoterapiei a studiat conexiunea punctelor reflexe in secolul trecut, punctele de legatura care exista in talpi, palme, gat si urechi si conexiunile punctelor lor interne corespunzatoare pentru a preveni si a atenua conditiile lor specifice.

Care sunt avantajele unui astfel de tratament – Avantajele reflexo terapiei

Cel mai mare avantaj este ca acest tip de tratament poate fi efectuat tuturor, indiferent de varsta, sex, sanatate, fie in scop de tratament, fie ca o buna masura preventiva.
Diagnosticul reflex este foarte important, deoarece ne poate ajuta sa verificam starea de sanatate a indivizilor intr-o perioada scurta de timp.
Reflexolterapie – functioneaza intotdeauna in sensul normalizarii, fara pericolul exacerbarii conditiilor de sanatate.
Nu trateaza simptomele bolii, dar trateaza cauza acesteia.
Un mare avantaj este ca este complet netoxic.
Normalizarea circulatiei sangelui in organele sau partile afectate este foarte importanta, deoarece sangele va transporta substante de asimilare, disociere si aparare, iar o buna circulatie a sangelui va accelera vindecarea si reconstructia tesuturilor si organelor deteriorate.

Exista contraindicatii pentru acest tip de tratament?

De exemplu, femeile insarcinate, cele ce se afla in timpul menstruatiei, au rani ale talpii sau probleme cu varicele deschise, nu pot beneficia de acest tratament. In acelasi timp, expertii in reflexoterapie sugereaza ca, in timpul intalnirii, renuntam la anumite elemente considerate vitale de unii clienti: bautura, cafea sau tutun. In mod similar, o dieta sanatoasa poate fi utilizata ca adjuvant la reflexoterapie pentru a-si imbunatati eficacitatea. Cei care iau anumite medicamente (prescrise de un medic) pot urma un tratament de reflexoterapie fara probleme. Cand constatati ca masajul este eficient, puteti merge la medic si acesta va opri medicamentul.

#MustRead

Articole asemănătoare