Transformă-ți atingerea în atingere vindecătoare

Această practică mi-a schimbat viața, iar acum este partea mea din mine. L-am vizualizat în fiecare zi în ultimii 10 ani de exersare și predare a corpului meditativ și a artelor vindecătoare. Mi-a schimbat ființa și sensibilitatea energiilor. Mi-a schimbat calitatea ședinței mele private de vindecare și, de asemenea, îmi vindecă rana.

Healing Touch este o terapie puternică care folosește tehnici liniștitoare ale mâinilor pentru a ajuta la remodelarea câmpului energetic al unei persoane și pentru a stimula vindecarea corpului, minții și spiritului.

Healing Touch se bazează pe ideea că ființele umane sunt câmpuri de energie care sunt în interacțiune continuă cu mediul. Scopul Healing Touch este de a utiliza în mod specific interacțiunea dinamică dintre practicantul Healing Touch și persoană pentru a restabili echilibrul sistemului energetic al persoanei.

Healing Touch completează alte metode de vindecare pe care o persoană le poate utiliza deja, inclusiv practica medicală generală în spitale, clinici.

Se crede că prin atingerea vindecătoare puteți direcționa sau modula în mod conștient energiile unui individ prin interacțiunea cu câmpul său energetic. Accentul se pune pe ajustarea energiilor persoanei și pe stimularea capacității înnăscute de vindecare a corpului, mai degrabă decât pe tratamentul unor anumite tulburări fizice.

Scopul atingerii vindecătoare este de a ajuta receptorul să se implice în propriul proces de vindecare. De asemenea, pentru a restabili integritatea și bunăstarea la niveluri fizice, emoționale, subconștiente și spirituale ale persoanei.

Nu încearcă să vindece boli, ci mai degrabă să stimuleze adevăratul proces de vindecare al organismului.

Principalele efecte ale Healing Touch sunt un răspuns intens de relaxare, modularea durerii și a anxietății și vindecarea mai rapidă a rănilor. Unii vindecători profesioniști cred că această terapie îmbunătățește sănătatea și bunăstarea.

Pacienții care sunt supuși chimioterapiei au găsit-o, de asemenea, eficientă în reducerea efectelor secundare ale tratamentului, cum ar fi greața, slăbiciunea sau oboseala. Alții au văzut scăderea sentimentelor de anxietate sau durere.

Healing Touch poate ajuta oamenii de toate vârstele și toate stările de sănătate sau boală.

Această terapie este de obicei foarte sigură, dar trebuie luate măsuri de precauție cu femeile însărcinate (deoarece există mai multe câmpuri energetice) și persoanele cu anumite forme de boală mintală severă.

Există studii care arată eficacitatea în relaxarea musculară și reducerea stresului și a tensiunii.

Healing Touch este pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească sănătatea și viața oamenilor la care țin, folosind capacitatea de atingere energetică. Stăpânirea Healing Touch vă va permite să acordați confort și asistență atunci când nimic altceva nu pare să funcționeze.

O sesiune normală de atingere de vindecare durează aproximativ 15-30 de minute. Vă puteți așeza pe un scaun confortabil și vă puteți întinde complet îmbrăcat.

Practicantul Healing Touch va începe prin a vă adresa obiectivelor pentru vindecare. El/ea va folosi apoi o atingere blândă și va folosi mișcări de măturare a mâinii deasupra pielii pentru a evalua și echilibra energia din și în jurul corpului.

Healing Touch este o artă a atingerii în care profesioniștii își folosesc în mod conștient mâinile într-un mod intenționat pentru a susține și promova sănătatea fizică, emoțională, mentală și spirituală.

Este o zonă magnetică din jurul terapiei corporale care este o abordare bazată pe energie a vindecării.

Healing Touch folosește darul atingerii pentru a transforma sistemul energetic uman, în special câmpul energetic care înconjoară corpul și centrii energetici care controlează fluxul de la energie către corpul fizic.

Cum să o exersezi?

În primul rând, trebuie să dezvolți sensibilitatea în sistemul tău cu privire la energia din interiorul tău și să te înconjoare pentru a dezvolta că vă împărtășesc o metodă foarte ușoară pe care o puteți practica timp de 21 de zile.

Pasul 1: – Stai tăcut într-o postură confortabilă și începe să te simți recunoscător și recunoscător față de tine și existență pentru că ai dat această viață minunată.

Pasul 2: – Acum vizualizează că stai într-o piramidă de aur, iar sub tine, există un centru energetic într-un miez adânc al pământului, iar deasupra ta, există un alt centru energetic pe cer.

Pasul 3: – Acum începe să vizualizezi că un fascicul de lumină vine din acel centru energetic al cerului și călătorește prin piramida de aur, intră în cap și tot din cap, intră în inima ta.

Acum, există un alt fascicul de lumină care vine de la un centru energetic al pământului și a călătorit prin pământ intră în perineul tău și intră, de asemenea, în inima ta.

Pasul 4: – Continuați să vizualizați și începeți să simțiți că ambele raze de lumină se contopesc în inima voastră.

Pasul 5: -Acum, din inimă, începe să călătorească spre mâna ta. Și continuă să meditezi asupra mâinilor; încet începi să simți niște vibrații.

Pasul 6: – Așa este; ai încărcat chakrele ambelor mâini și poți canaliza energia existențială în sistemul tău. Și din acel spațiu pe care îl atingi, atingerea ta creează magie și devine mijlocul vindecării

 

#MustRead

Articole asemănătoare